Super Božić za Superseniore uz Kseniju Erker i band Daj Pet!

Zaklada Zajednički put tijekom prosinca, već tradicionalno, za svoje korisnike, prijatelje i suradnike organizira božićni domjenak.  Za ovogodišnje druženje preselili smo se iz prostorija Zaklade na terasu poznatog zagrebačkog Story Supercaffea gdje već treći tjedan, u partnerstvu s izdavačkom kućom Adria Media i tvrtkom Contra Regula provodimo projekt  „Poklon s pričom – Story Super Božić sa Superseniorima”.

Poklon s pričom – Story Super Božić sa Superseniorima’ nastavak je prošlogodišnjeg uspješnog projekta ‘Poklon s pričom’, a organiziran je pod pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Zagreb, 19. prosinca 2017., Story Supercaffe – Super Bozic za Superseniore uz Kseniju Erker.
Ksenija Erker
Photo: Robert Gaspert

Na tulumu „Super Božić za Superseniore“ okupilo se stotinjak dobro raspoloženih seniora i prijatelja Zaklade. Večer pjesme, plesa i blagdanske zabave otvorio je Zbor umirovljenika iz općine Mali Bukovac koji su izveli repertoar tradicionalnih božićnih pjesama. Nakon njih, za dobru zabavu pobrinula se Ksenija Erker uz pratnju gitarista Zorana Mišolongina, a atmosferu je do plesnog usijanja doveo energični bend Daj pet! U plesu i širenju pozitivne energije, naravno, prednjačili su naši seniori od kojih smo imali prilike naučiti mnoge plesne pokrete.

Zagreb, 19. prosinca 2017., Story Supercaffe – Super Bozic za Superseniore uz Kseniju Erker.
Bend Daj Pet
Photo: Robert Gaspert

Božićno međugeneracijsko druženje svojim dolaskom uveličale su brojne poznate osobe iz zagrebačkog života koje se nisu prestajale diviti dobroj atmosferi i rasplesanim seniorima.

U pauzama između glazbenih nastupa okrijepili smo se zakuskom koju je osigurao Rotary club Gradec, a da nam ne bude hladno i da glasnice nisu suhe pobrinula se tvrtka Contra Regula koja je  donirala kuhano vino.  Slatke božićne delicije osigurala je Zaklada Zajednički put.

Veliko hvala svima koji su se odazvali našem slavlju, suradnicima i prijateljima Zaklade koji podržavaju naš rad a nisu stigli na tulum te posebno hvala izvođačima koji su nam poklonili svoje nastupe i razveselili sve prisutne.

Djelić atmosfere donose vam fotografi Story-a, Robert Gašpert i Filip Hofer.