superbožić

Poziv na Super Božić za Superseniore uz Kseniju Erker i druge glazbene goste

Iza nas su tri adventska tjedna, Božić nam stiže ubrzanim korakom i pripreme su u punom jeku. Ali ove godine, zajedno sa Superseniorima, poželjeli smo da Božić traje duže – i upravo zato smo ga odlučili početi slaviti ranije, točnije od ovog utorka, 19. prosinca – te vas sve pozivamo da nam se pridružite u tom slavlju!

Počevši od 19 sati, ovog utorka 19. prosinca, očekuju vas nastupi Ksenije Erker uz pratnju, Zbora umirovljenika te benda Daj pet! Ako ste imali prilike vidjeti kakva vesela atmosfera vlada svakoga dana u Supercaffeu, znate da je ovo događaj koji neće željeti propustiti – a ako još niste našli vremena da iskustite pozitivne vibracije kojima zrače naši Superseniori, sada je došlo vrijeme za to.

Kako su se u protekla tri tjedna naši Superseniori pokazali kao iznimno živa i kreativna zajednica, ovaj utorak (19.12.) njima u čast organiziramo pravi blagdanski tulum – na kojem će biti i zaraznih glazbenih melodija, prigodne hrane i pića te velike količine pozitivne atmosfere i blagdanskog duha. Budući da svatko od nas u svom okruženju poznaje barem jednog Superseniora (mamu/baku – tatu/djeda), ovim putem pozivamo da povedete svoje najmilije i zajedno dođete u Supercaffe te iskusite što je prava zabava u pravim godinama.

Projekt „Poklon s pričom – Story Super Božić sa Superseniorima” nastavak je  prošlogodišnjeg uspješnog projekta „Poklon s pričom“ pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, a u njemu i ove godine sudjeluju brojne poznate osobe i građani. Projekt „Poklon s pričom“ prije svega ističe važnost svega onoga što Božić simbolizira, a ove godine posvećen je osobama starije životne dobi – Superseniorima.

Pridružite nam se i pogledajte kako izgledaju blagdani kada ih slave naši sugrađani u najboljim godinama!