Kutak za tvrtke

Postoji niz razloga zašto da vaša tvrtka postane sponzor Zaklade. Prvih 547 su naši korisnici, Superseniori koji su zahvalni za sve usluge i sadržaje kojima se djeluje na uvećanju kvalitete njihovog života.

Vaša tvrtka može pružiti obol našim nastojanjima u obliku proizvoda, usluga ili financijskom podrškom programima. Transparentno i odgovorno upravljanje vašim prilozima dužnost je koju nosimo spram onih zbog kojih i postojimo kao organizacija: naših seniora i seniorki. Zbog toga želimo da vaše sponzorstvo i od njih i od cijele zajednice u kojoj djelujemo bude prepoznato kao izraz poštovanja spram doprinosa kojeg su oni i one pružili tijekom svog života društvu u kojemu živimo.

Ukoliko možete ostvariti sponzorstvo u obliku proizvoda ili usluga, javite nam se s povjerenjem.
U slučaju da je moguća financijska podrška, možete biti ponosni sponzori jednog ili više programa koji naši volonteri provide sa starijim osobama. Time ćete osigurati potrošni materijal (primjerice umjetnički pribor) i održavanje prostora u kojemu se programi provode. 

Kontaktirajte nas kako bi zajedno razmotrili kako se vaš brend najbolje uklapa u svijet Superseniora. Uz službenu potvrdu o donaciji, zahvalnost naših seniora popratit će svaki vaš angažman.