Postani Supersenior

I vi možete biti Superseniori! 

Učlanjenjem u Zakladu Zajednički put steći ćete priliku za druženje i učenje. Upoznati ćete nove osobe a možda otkriti i interes za nove vještine. Ukoliko i sami želite organizirati neki program, mi ćemo vam ponuditi prostor i pozvati druge korisnike da vam se priključe. S nama je sve moguće - a često i dosta zabavno.

Pročitajte što su rekli drugi Superseniori niže i javite nam se!

Nakon umirovljenja  su mi odlasci u Senior centar dali smisao u danu, tjednu…predstavljali su  čvrste točke u danu što mi je pomoglo u organizaciji vremena. Iznenadilo me što sam u ovoj dobi ostvarila nova prijateljstva…i to bliža nego neka dugogodišnja prijateljstva iz mladosti.
--
Superseniorka Višnja

Od kada dolazim na radionice Senior centra moj život je obogaćen za nova poznanstva i za nove vještine koje su mi promijenile pogled na sebe i moj je život postao smisleniji.
--
Superseniorka Branka

Program Senior centra pohađam godinama i prisustvovala sam raznim radionicama. Odlasci u centar su mi najvažniji jer se ne osjećam usamljeno i puno lakše sam prošla kroz određene životne nedaće. Odlasci u Centar pružaju mi osjećaj sigurnosti.
-- 
Superseniorka Mirjana

Jako mi je bitno jer izađem iz kuće i družim se s ljudima. Važno mi je da sam aktivna.
-- 
Superseniorka Zrinka

Mnogi ljudi se osjećaju usamljeno i izolirano zbog odlaska djece ili gubitka partnera, smrti prijatelja….tako sam se i ja osjećala dok nisam krenula na programe i aktivnosti Zaklade.
--
Superseniorka Olga

Tamo mogu ostvariti želje i interese koje nisam imao vremena realizirati dok sam radio.
-- 
Supersenior Ante

U druženju s drugima i u pohađanju programa otkrila sam želje, interese i talente za koje nisam ni znala da postoje.
-- 
Superseniorka Ksenija

Volim provoditi vrijeme sa svojim vršnjacima u aktivnostima koje su zabavne i korisne.
-- 
Superseniorka Blanka

U ovim teškim vremenima svima nam je potrebno druženje i boravak izvan vlastita četiri zida.
-- Superseniorka
Višnja

Volim dolaziti u Zakladu jer se bavim hobijem kojeg volim; slikanjem. Nalazim se sa osobama koji su sličnih afiniteta kao moji, imamo zajedničke teme i međusobno si pomažemo.
-- Superseniorka
Vesna