Radionice i predavanja

U organizaciji Zaklade Zajednički put održavaju se različite aktivnosti i događaji namijenjeni starijim osobama. Izuzev organiziranih posjeta, izleta te događaja u kulturi u vlastitoj organizaciji u javnim ustanovama Grada Zagreba, aktivnosti se provode u dva centra Zaklade, na Jarunu te u centru grada a pojedinačno i u prostorima mjesnih odbora u tim gradskim četvrtima.

Među popularnijima su tečajevi stranih jezika, unutar kojih se tijekom godina vršila poduka iz engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika. Korisnicima su od velikog značaja i računalne edukacijske aktivnosti koje uključuju individualne poduke na pametnim telefonima, računalne radionice itd.

Organiziraju se kreativne radionice na kojima se uče vještine izrade ukrasnih predmeta i umjetničke tehnike, kružoci na kojima se vode razgovori o umjetnosti i društveno važnim temama, održavaju se stručna predavanja kao i posjeti kulturnim događanjima. 

Programska linija za aktivan život uključuje edukacije iz zdravog života i prehrane, sportsko rekreativne aktivnosti pa i izlete u prirodu.

Možemo zato reći da uistinu imamo za svakoga ponešto. Pogledajte naš raspored aktivnosti i prijavite se!