poziv na savjetovanje

Besplatno Pravno – ekonomsko savjetovalište za starije osobe u Zvonimirovoj 17

Već smo vas ranije obavijestili o proširenju djelovanja Zaklade Zajednički put na adresi Zvonimirova 17, Zagreb. Sa novom lokacijom razvijamo i nove usluge za naše korisnike, osobe starije životne dobi. Među prvima je i pokretanje besplatnog Pravno – ekonomskog savjetovališta za starije osobe koje sa prvim terminima kreće ovoga tjedna.

Stoga Vas obavještavamo da je u sklopu Savjetovališta pravno savjetovanje dogovoreno za četvrtak, 27.4.2017., u razdoblju između 10:00 i 14:00 sati, a financijsko savjetovanje za petak, 28.4.2017., u razdoblju između 16:30 i 19:00 sati. Savjetovanje će biti na individualnoj bazi, te molimo sve zainteresirane da se prijave na broj telefona 01/6539-946 ili na mail: zvonimirova17@zajednickiput.hr, ili pak dođu osobno u Edukativno – istraživački centar (Zvonimirova 17) kako bi osigurali svoje mjesto.

Edukativno – istraživački centar Zaklade Zajednički put za podizanje kvalitete života starijih osoba otvoren je na adresi Ulica Kralja Zvonimira, 2. kat. Program rada Edukativno – istraživačkog centra obuhvatit će, među ostalim, Savjetovalište za starije osobe koje uključuje pružanje financijsko-pravnih usluga, Razvojni centar za osnaživanje prava starijih osoba, Edukativni centar te formiranje Registara (baza podataka potražnje i ponude usluga u segmentu podrške starijim osobama na području grada Zagreba), itd.